Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:
VN č.1 Za Hurou - revír - K - č. 4 - 3990 - 1 - 1   
VN Korytno II - revír - K - č. 4 - 3510 - 1 - 1   
Hornád č.5a - revír - P - č. 4 - 0670 - 4 - 1   
Hornád č.5b - revír - P - č. 4 - 0671 - 4 - 4 revír CHYŤ a PUSŤ   
.
.

TOPlist



Divízia - LRU Plávaná
Vydané: 2015-12-13 23:33:27  Napísal: Ing.Slavomír Oreško

Aj v roku 2015 sa naše družstvo plavačkárov MO SRZ Spišská Nová Ves zúčastnilo na pretekoch divízie v zložení: tréner – Michal Pacák, pretekári – Rastislav Staňa, Július Vlk, Slavomír Oreško, Miloš Oreško. Divízie sa zúčastnilo 8 družstiev z celého Slovenska.

Jarné dvojkolo – sa konalo na pomaly tečúcej rieke Nitre v blízkosti hydrocentrály v meste Nitra. Lovilo sa hlavne na 13 metrové deličky a teleskopické biče. Našim pretekárom sa v prvom kole veľmi nedarilo, nakoľko ryby boli výrazne ovplyvnené reguláciou vody v hydrocentrále. V druhom kole boli podmienky oveľa priaznivejšie ako aj výsledky pretekárov. Lovil sa hlavne Pleskáč, Plotica, Nosáľ a Belička. Konečné umiestnenie po sčítaní všetkých umiestnení našich pretekárov v jarnom kole bolo 8. miesto iba 2 body za Dunajskou Stredou.

Jesenné dvojkolo - sa konalo na miestnom jazere Polcestie  pri Dunajskej Strede s výskytom kapra a pleskáča ako hlavnej ryby. Lovilo sa na matchové prúty a krátke biče určené na bielu rybu. Aj napriek pravidlám CIPS neboli pre všetkých pretekárov podmienky rovnaké a výrazne rozličné dno robilo mnohým družstvám problémy udržať rybu na lovnom mieste.  Aj napriek tomu sa Spišskej Novej Vsi podarilo zabodovať a uhrať aj prvé miesto v sektore. Konečné sčítanie umiestnení našich pretekárov však stačilo na 5. miesto.

Výsledné sčítanie umiestnení a bodov po obidvoch kolách divízie a výsledné umiestnenie družstva Spišskej Novej Vsi LRU plávaná v ročníku 2015 predstavovalo 7. miesto pred D. Stredou a iba 0,5 bodu za Nitrou.

 

 

 

 



Priložené súbory k stiahnutiu

vysledky_divizia_LRU-P_jesen (2).xlsx