Dnes je: , meniny oslavuje: , zajtra má meniny:
VN č.1 Za Hurou - revír - K - č. 4 - 3990 - 1 - 1   
VN Korytno II - revír - K - č. 4 - 3510 - 1 - 1   
Hornád č.5a - revír - P - č. 4 - 0670 - 4 - 1   
Hornád č.5b - revír - P - č. 4 - 0671 - 4 - 4 revír CHYŤ a PUSŤ   
.
.

TOPlist



I.liga LRU-Mucha muškári družstva (A)
Vydané: 2014-12-16 11:09:04  Napísal: Popovič Emil

Tohtoročná 1.liga v LRU muška odštartovala v mesiaci jún prvým kolom na rieke Orava v Dolnom Kubíne. Dosť daždivé počasie, ktoré v tomto období panovalo poznačilo priebeh tohto preteku. Organizátori zvažovali, či ho neodložia, ale nakoniec sa chytalo.Zvýšená vodná hladina a tiež prikalená voda vedia na veľkej rieke urobiť svoje.

Tradičná zostava nášho družstva p. Brziak Dušan, Fedorčák Ivan, Hiroš Marek a Zdeno Nemčík, ktorá po minulé roky žala úspechy, tentoraz nemala kus potrebného šťastia na vylosovanie. Väčšinou to boli hlboké prikalené prúdy, kde sa ťažko chytalo a nie presvetlené plytšie miesta kde bolo viac rýb a ľahšie sa dali lokalizovať. Ale nechcem sa vyhovárať, po 1.kole 10.miesto /z 12/ súčet umiestnení 64 a strata na medailové pozície od 22 do 28 bodov.Ako ukáže ďalší vývoj, škoda lepšieho losu.

V septembri pokračovala 1.liga druhým kolom, ktoré sa konalo na rieke Poprad v Starej Ľubovni.Priaznivý stav vody a pomerne priaznivé počasie, aj keď druhý deň sa už chytalo v daždi vytvorilo podmienky, že neboli vyslovene zlé miesta a prialo muškárom, ktorí to vedia.Skvelý výkon podal náš Zdeno Nemčík keď po dvoch jedničkách v sektoroch sa stal víťazom 1.ligy v súťaži jednotlivcov, Marek Hiroš tiež veľmi dobre zachytal a obsadil 7.miesto. Aj ostatní členovia družstva sa držali a konečný výsledok bol 2.miesto v tomto druhom kole. Ešte raz škoda zlého losu z Oravy, pretože naši stiahli náskok na medailisov na 9-10 bodov a napríklad pred ôsmym mali náskok 17 bodov.



Priložené súbory k stiahnutiu

vysledky_lrum_2014.jpg